La nostra empresa

Segurnou Corredoria D’assegurances

SEGURNOU ofereix els seus serveis integrals aplicant una metodologia molt precisa: primer designa a l’executiu responsable del compte, realitzant una inspecció tècnica dels actius i riscos, una valoració de la cobertura vigent per determinar les diferents opcions i el seu cost, així com les polítiques d’actuació més adequades en cada cas (mesures de prevenció i seguretat, peritatge, finançament).

Determinada l’opció més interessant pel client, negocia els contractes en les millors condicions de mercat amb companyies de provada solvència, facilitant inclús un pla individualitzat de finançament i assessorant en la implantació de les normes administratives i de procediment intern per la gestió de contractes i reclamacions en cas de sinistre.

Li proporcionem serveis integrals en gerència de riscos i contractació d’Assegurances o altres programes empresarials adaptats a cada sector d’activitat.

Disposem d’un equip humà de professionals tècnics i comercials capacitats per a la contractació i gestió de les seves necessitats. Cercarem la solució idònia a aquestes necessitats.

Les accions empreses amb vostè venen dimensionades pel valor afegit que Segurnou diposita en totes elles, oferint-li un servei personalitzat d’elevat grau de satisfacció.

A Segurnou, podrà informar-se dels plans i productes que li oferim, beneficiar-se del recolzament en l’assessorament, la contractació i el manteniment directe dels seus productes, així com, mantenir un contacte permanent i personalitzat.

Sap per què confien en nosaltres?

 • Professionals de l'Assegurança

  Els mediadors tenim la formació específica que ens permet donar resposta a totes les necessitats dels nostres clients i assessorar-los amb rigor i serietat.

 • Som accessibles

  Per contractar una assegurança o fer una consulta, els nostres clients no han de demanar hora. Ens visiten o truquen per telèfon i els atenem al moment.

 • Tracte personal

  Coneixem els noms i cognoms dels nostres clients i ells ens coneixen a nosaltres.

 • Donem resposta a les seves necessitats

  Els mediadors estudiem les necessitats particulars de cada client per oferir-li la solució amb les cobertures més adients per cada cas.

 • Defensem els interessos dels nostres clients

  Tramitem sinistres des de la seva declaració fins al cobrament de la indemnització i actualitzem periòdicament els contractes i cobertures.

Amb Segurnou multitud d'avantatges

 • Major Qualificació Professional

 • Reconeixement d'Honorabilitat i Experiència

 • Servei Integral i Personalitzat

 • Estalvi Garantit

 • Defensa dels Interessos